Váš stylista: ružová sa nosí . . .

Image and video hosting by TinyPic
Ružová patrí medzi moje obľúbené farby a snáď aspoň jeden kus oblečenia v tejto farbe vlastní každé dievča.
Dnes už však dávno nie je pravidlom, že táto farba patrí len ženám. Ružová sa nosí.... no preružované outfity sú niekedy na smiech ako na inšpiráciu. A ako správne nosiť ružovú?

Ružová v doplnkoch:
Na hornom obrázku možte vidieť Sandru z blog http://www.sandraleopardova.blogspot.com/ . Výrazným ružovým náhrdelníkom  z kolekcie Lanvin for H&M a ružovými sandálkami z Topshop oživila svoj jednoduchý outifit a vytvorila obraz elegancie, no zároveň si ponechala aj dievčenskosť, ktorá dotvára celkový look.
Nie len pri ružovej, ale aj pri iných farbách používajte radšej 1 až 2 výrazne doplnky ako veľa malých a rôznych tvarov. V tomto období odporúčame sandálky alebo výrazné klobúky, ktoré sú in no zároveň nás chránia pred silným slnkom.

......................................................................................................................................................................
Image and video hosting by TinyPicRužová v oblečení:
Ako som už spomínala na začiatku, ružová v štýle Barbie ( t.j. ružová od hlavy až po päty ) sa už dávno nenosí. Skvelým príkladom je blogerka z blogu Le simple - foto hore, ktorá nám krásne ukázala ako skombinovať ružové nohavice z H&M spolu s jemnými farbami, čím vlastne docielíme to, že náš outfit nebude prehnane ružový a zároveň bude dievčenský, o čom vlastne ružová farba aj je.



Takže milé čitateľky nezabúdajte, že s ružovou to netreba preháňať. Aj tu platí pravidlo, že menej je niekedy viac.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára