Fashionlook a jeho filmové tipy

Image and video hosting by TinyPic
Fashionlook miluje filmy. A tak sme sa rozhodli, že vám dáme tipy na jarné večery. Nečakajte žiadne trháky, ktoré prichádzajú do kín.
Náš výber tvoria filmy, ktoré sa už v kinách objavili pred nejakým tým časom. Nie sú na vrcholoch návštevnosti, ale nás niečim chytili za srdce. Ak ste ich náhodou ešte nevideli, vrelo odporúčame. Dúfame, že sa vám náš výber bude páčiť.


Morning glory alebo Krásne vstávanie. Mnohí trvdia, že je to typická americká romantika. Áno, romantika tam je, keď sa očarujúca Rachel McAdams zamiluje do sympatického Patrika Wilsona. No je tu niečo, čo im bráni k vytvoreniu tej pravej americkej romantiky. Becky Fullerová (Rachel McAdams) práve získala svoju vysnenú prácu dramaturgičky rannej šou, ktorá však nemá veľmi dobrú sledovanosť a chcú ju zrušiť. Tak jej neostáva nič iné ako vziať všetko do svojich rúk a dostať Harrisona Forda (najslávnejšieho moderátora správ) do bláznivej rannej šou Day break bez ohľadu na lásku.

Image and video hosting by TinyPic

Remember me alebo Nezabudni na mňa je pre nás výnimočný film. Právom ho môžme zaradiť medzi tie kvalitnejšie filmy so skvelou ideou a dosť neočakávaným záverom. Robert Pattinson, ktorého poznáme ako dokonalého upíra sa ukázal ako skvelý herec, ktorý predsa len nie je stále bez farby ako mrtvola :).
Tyler prišiel o svojho brata a len veľmi ťažko sa s tým vyrovnáva. Aj napriek bohatému otcovi, žije v špinavom newyorskom byte so svojim čudným spolubývajúcim. Úmyselne náhodne sa jeho cesty života spoja s krásnou  Ali (  Emilie de Ravin - známa zo seriálu Nezvestní ) a Tyler ( Robert Pattinson ) zabúda aký je život krutý a objavuje lásku, ktorú dovtedy nepoznal. Film nie je len o láske muža k žene, ale aj láske veľkého brata k malej sestre, či znovuspoznaní milujúceho otca. Ak ste tento fillm ešte nevideli, musíte to zmeniť. Plus, pripravte si balík vreckoviek alebo aspoň jednu ;)


Image and video hosting by TinyPic

Film Where the Heart Is alebo Choď za svojím srdcom je film o sedemnásťročnej Novalee Nation ( Natalie Portmann). Nečakajte žiadnu novinku, pretože film bol nakrútený v roku 2000. Celý jej životný príbeh sa začína v obchodnom centre Wal-Mart  v Oklahome, v ktorom privedie na svet svoje dieťa. V nemocnici spoznáva kamarátku, ktorú by sme mohli nazvať aj továreň na výrobú detí :).  Niekedy dráma, niekedy komédia, no ako vždy, koniec je plný lásky.

Image and video hosting by TinyPic

Čo hovoríte na naše tipy. Videli ste už niektorý z nich? Ktoré filmy sú podľa vás naj?

Zdroj obrázkov : www.google.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára