Štýlová lady Pixie

Image and video hosting by TinyPic
Pixie Lott je mladučká britská speváčka, ktorej debutový singel "Mamma do" sa v roku 2009 dostal na prvé miesto v UK Singles Chart.
Bola nominovaná na MTV Europe Music Awards 2009 , či Brit Awards. Najnovšie na Virgin Media Music Awards 2011 získala cenu Hottest Female. Pixie máme radi nie len kvôli jej veľkému speváckemu talentu, ale aj preto, že sa nám zrodila štýlová speváčka, pre mnohých módna ikona.

Pixie neskrýva svoje krásne nohy a rada ich  ukazuje v krátkych šortkách. Na jej krku nesmie chýbať prívesok s nápisom Pixie ( keby niekto nevedel :) ). Aj napriek tomu, že jeden deň je z nej dievčatko v šatách a na druhý deň chlapec, si stále ponecháva ženskosť a krásu, ktorá z nej vyžaruje.

Image and video hosting by TinyPic

Pixie už dlhšiu dobu spolupracuje so značkou Lipsy . Pred nedávnom predstavila už svoju tretiu kolekciu s názvom "California dreaming" na jar/leto 2011. Musíme povedať, že sme sa do tejto kolekcie zamilovali. Kolekcia je o jej osobnom štýle a o jarnom snívaní plnom nežných farieb, kvetov a čipky. Menšiu ukážku môžte vidieť aj na spodných obrázkoch. Kolekciu Pixie Lott si obľúbili aj mnohé celebrity ako napr. Jessica Lowndes. Tvorenie jej kolekcie nájdete tu.

Image and video hosting by TinyPic

Zdroj obrázkov: www.google.sk

1 komentár: