Pippa a Kate vedia, ako na to

Image and video hosting by TinyPicSnáď niet na svete človeka, ktorý by nevedel, kto je Kate Middleton. Pippa, mladšia sestra Kate, sa u nás stala viac známa predovšetkým po kráľovskej svadbe, kde sa objavila v očarujúcej bielej róbe z dielne Alexandra Mcqueena.
V poslednej dobe si ju však veľmi obľúbili nie len zahraničné, ale aj slovenské bulvárne denníky. Nebol by to deň, keby sme sa nedozvedeli, čo zase ukázala Pippa svetu.

No my, módu milujúci, sa zaujímame hlavne o to, že Pippa a Kate ako by v poslednej dobe začali diktovať štýl, ktorý sme si veľmi obľúbili. No objavuje sa mnoho článkov, ktoré niekedy príliš kritizujú, čo majú na sebe. To, prečo chodia v normálnych značkách, vo veciach, ktoré má každá žena. A prečo nie?!  To musia  mať vlastného návrhára či byť každý deň oblečené v nejakej svetovej značke? Jednoznačne nie. Pippa spolu s Kate vedia ako na to. Jednoduché outfity, pri ktorých kladú dôraz na nohy. Sukne strihnuté pod prsiami, decentné farby, nič výstredné. Na to, aby bola žena oblečená štýlovo a vkusne nepotrebuje módne značky z celého sveta.
Svet priam šalie po ich štýle. Jeden z dôkazov je aj to, že bledá róba, v ktorej sa Kate objavila na stretnutí s Obamovcami, bola v priebehu niekoľkých hodín v sieti Shola a e-shopov úplne vypredaná.

Ženy chcú vyzerať ako ony! So zanechaním svojej identity vám to jednoznačne schvaľujeme ;)

Image and video hosting by TinyPic

Zdroj obrázkov: www.google.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára