Recenzia - laky na nechty


Pred niekoľkými dňami som vám položila otázku ako ste spokojné s lakmi značky : S-he, Essence, Miss sporty a laky by H&M. Vaše reakcie boli naozaj zaujímavé a po ich prečítaní som hneď  vedela , ktorý lak je víťazom.



Na základe vašich skúseností som spravila vysledný článok. Názory boli rôzne a preto s týmto článkom nemúsíte vôbec súhlasiť.






1. S-he
Na lak tejto značky ste napísali približne dve pozitívne reakcie - dobrá cena na množstvo. Inak sú laky aj napriek veľkej palete pekných farieb riedke a treba nanášať aj niekoľko vrstiev, aby ste dosiahli požadovanú farbu. K tomu veľmi dlho schnú na nechtoch a rýchlo zhustnú, čo spôsobí , že sa potom ťažko nanášajú na nechty.  Boli ste spokojné iba s lakom tejto značky s červeným odtieňom. K tomuto názoru sa musím pridať aj ja. Mala som s ním skúsenosť a naozaj vydržal veľmi dlho a stačila jedna až dve vrstvy.

ohodnotenie: *

2. Miss sporty
Aj napriek dobrej hustote je potrebné niekoľko vrstiev, no niekedy sme aj tak nedosiahli požadovanú farbu. Neodlupoval sa a neschne dlho. Niektoré farby sú naozaj veľmi pekné, ale určite by moja ruka siahla radšej po inej značke.

ohodnotenie : * *



3. Essence
Jedna zo značiek, ktoré ste si naozaj chválili. Kvalita nie je prefektná, no určite lepšia ako v predchádzajúcich. Ich výhodou je predovšetkým cena. Ich paleta farieb je rozmanitá. Jediná negatívna vec, ktorú ste niekoľko krát spomenuli je, pri jednej dvoch vrstvách vydrží veľmi krátko.

ohodnotenie :  * * *



 4. Laky by H&M
A máme tu jednoznačného víťaza. Objavila sa iba jedna jediná negatívna reakcia. Inak sú laky  tejto značky podľa vás veľmi pekné, plné zaujímavých farieb, nie sú riedke a vydržia najdlhšie. Taktiež ste si chválili prácu s nimi a ich štetec. Preto stačí len povedať : Kvalita za skvelú cenu.

ohodnotenie :  * * * * *






Ak máte iné názory,  radi si ich prečítame.

Autor : Barbora

2 komentáre:

  1. suhlasim... podla mna su napr laky hm a essence dobre na tie trendove farby... od hm mam hlavne rada tie minilaky... inak preferujem OPI :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. sto ľudí,sto chutí,no ja osobne som bola z h&m laku maximálne sklamaná.a nebudem sa tváriť že je skvelý len preto že je to h&m.s-he sú nanič no určite by som im dala viac hviezdičiek ako tým z h&m-ka,ktoré nenormálne dlho schli,vôbec neboli pekné leské,netvorili súvislú vrstvu ani pri 2 naneseniach a vôbec,boli také nepekné matné.no proste celé zle.

    OdpovedaťOdstrániť