Olivia Palermo - módna ikona z New Yorku

Olivia Palermo - v súčasnosti známa modelka a herečka z New Yorku, ktorá sa preslávila hlavne v reality show MTV, The City. Dvadsaťpäťročná módna ikona sa už od malička  pohybovala v tých najvyšších kruhoch. Je dcérou interiérovej dizajnérky a úspešného realitného developera s talianským pôvodom. Svoje detstvo strávila medzi Upper East Side, Greenwich a Connecticutom. Študovala na Americkej univerzite v Paríži.

Už ako malé dievčatko sledovala módu a milovala všetko, čo malo niečo spoločné s topánkami, šatami a podobne. Dôležitým bodom v jej kariére bolo, keď  si fotograf  Patrick McMullan všimol jej potenciál na jednej charitatívnej akcii v New Yorku a následne začal publikovať jej fotografie na rôznych spoločenských akciách. V roku 2008 začala účinkovať vo veľmi úspešnom reality seriály The City a v roku 2009 podpísala zmluvu s Wilhelmina model agency. Olivia je dôležitou postavou charity. Je členom Friends Committee of New Yorkers For Children a taktiež je členom Operation Smile. V apríli roku 2010 spolupracovala s VOGUE.COM UK v tzv. sekcii Today I'm Wearing, kde zdieľala svoj štýl s čítateľmi Vogue každý deň.

Nebojí sa kombinovať tzv. vintage kúsky s modernými vzormi a s rôznými materiálmi. Jej najdôležitejšiu časť outfitu tvorí veľká kabelka. Aj s obyčajného outfitu dokáže spraviť niečo originálne, moderné a zároveň vkusné. Jej najväčší vzor je Coco Chanel. Okrem nej však Olivia priam miluje Matthewa Williamsona, Victoriu Beckham a Valentina.  
Jej najväčšími a pre ňu najcennejšími módnymi kúskami v jej šatníku sú YSL Tribute topánkym a jej prvá Birkin taška. Štýl Olivie Palermo má rada snáď každá žena.
Olivia s predstaviteľkami TheCity - Whitney a Roxy.



 Zdroj obrázkov: Google.com

Autor: Barbora

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára