Privítajte jar vo vašom šatníku

Pred niekoľkými dňami ste oficiálne privítali jar, no váš šatník je plný hrubých svetrov, dlhých nohavíc, ktoré vám pripomínajú dlhotrvajúcu nekončiacu zimu? Obchody sú plné nových trendy kúskov a vy si neviete vybrať? Tak práve pre vás sme pripravili nasledujúci článok.







KVETY
Prvým kúskom, ktorý by nemal chýbať vo vašom šatníku sú sandále. Jar 2011 je plná kvetov, a preto sa neobjavujú len na šatách či topoch, ale aj na topánkach. Ak však nie ste kamarátka s vysokými podpätkami, skúste baleríny alebo tenisky s kvetinovým vzorom. Nájdete ich snáď v každom dobrom obchode.




KRÁTKE TRIČKÁ
Odstrihnuté - tento strih trička je veľmi populárny hlavne u mladých. No napríklad s takým leopardím, či iným zvieracím vzorom si ho môže dovoliť každá žena.





ZVIERACIE VZORY
Už spomínaní zvierací vzor bol veľmi populárny cez zimu. Samozrejme sa na módnych prehliadkach objavil aj v jarných kolekciách. Opäť ho nájdete na každom druhu oblečenia - košele, nohavice, topánky, doplnky. No nezabúdajte na pravidlo - menej je niekedy viac. A to platí aj pri zvieracích vzoroch, aby ste potom nevyzerali ako zo zoologickej záhrady.








KOŽA
Prečo sa nevrátiť naspäť do školských čias? Obchody sú plné ruksakov rôznych veľkostí, tvarov a materiálov. Jar je plná módy z kože. No ak ste nie práve jej obľúbenkyňou na oblečení, vyskúšajte ju práve na doplnkoch. 









ČIPKA
Čipka už nepatrí len pod naše oblečenie. Módny návrhári riskli a ukázali ju. Výsledok? Oplatilo sa. V šatníku každej ženy by nemala na jar  2011 jednoznačne chýbať.
Tip - vyskúšajte biele čipkované šaty z TopShopu .












GUMÁKY
Obuv, ktorá nepatrí len do záhrady. Skúste si ich obuť počas cesty do roboty, do školy, na prechádzku so psom či stretnutie s kamarátkou na káve a uvidíte, že dážď sa stane vašim novým kamarátom .   
Tip - navštívte stránku www.barevneholinky.cz  s trendy gumákmi z Kanady.












Autor : Barbora

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára