Váš stylista: retro, ktoré si zamilujete

Image and video hosting by TinyPicMomentálne letíme na všetkom, čo je rozšírené od pŕs smerom dole, vo výrazných a žiarivých farbách od výmyslu sveta, na všetkých výrazných doplnkoch, vysokých podpädkoch, aktovkách, veľkých mašliach vo vlasoch...
Jednoducho na všetkom, čo nás aspoň na chvíľu prenesie do našich obľúbených Rebelov. Retro sa vracia! Ponúkame vám inšpiráciu, kde ho zohnať a ako ho nosiť,a byť stále sexy.
Dnes nájdete oblečenie v štýle retro snáď už v každom obchode. Kričí na vás z výkladov, z časopisov či e-shopov. Ako sme na začiatku spomínali, retro je plné farieb, jednoduchých strihov, no zároveň plný doplnkov a zaujímavých účesov. Práve pri doplnkoch si treba dávať najväčší pozor. A tak ako to vždy hovoríme, menej je niekedy viac. Pri porušení tohto pravidla potom môžme radšej návštíviť nejaký cirkus a nie naše ulice.

Image and video hosting by TinyPic
zdroj: Google.com

Pokiaľ ste sa rozhodli pre šaty, odporúčame vám  vrkoč alebo vlasy jemne zopnúť do polovice, trocha natupírovať a účes je hotový. K takýmto účesom môžme použiť ako dekoráciu čelenku ( pokiaľ je príliš výrazná, dajte si radšej menšie náušnice) alebo várazné náušnice bláznivých tvarov. Ak majú vaše šaty jednoduchý strih, môžte ich oživiť výrazným náhrdeľníkom či množstvom náramkov. K retro štýlu patria malé kabelky alebo aktovky, ktoré sú v dnešnej dobe naozaj in. Čo sa týka topánok, vsaďte na balerínky alebo topánky na platforme, no jednoznačne nie s tenkým opätkom.
Podobne to platí ak vsadíte na sukňu či šortky s vysokým pásom. Jednoznačne nimi nič nepokazíte.

Image and video hosting by TinyPic
šaty - Topshop


Image and video hosting by TinyPic
šaty- H&M, sukňa, okuliare- Topshop

Image and video hosting by TinyPic
topánky- Topshop

Image and video hosting by TinyPic
zdroj: Google.com

Tak čo? Aj vy ste si zamilovali retro tak ako my?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára