Blogers in wonderland : Paulinemma

Pred niekoľkými mesiacmi som na jednej internetovej stránke videla jej fotku. Vtedy som nevedela kto to je a iba som si pomyslela , to dievča má štýl '.

Potom som objavila jej blog a od prvej návštevy som jej pravidelným čitateľom a blog som si veľmi obľúbila . Pravdepodobne nie som jediná, o čom svedčí hlavne počet jej fanúšikov na lookbook-u. Ak Paulinemmu ešte nepoznáte, tu je krátky rozhovor s ňou.




Približne posledný rok je blogovanie veľmi populárne nie len vo svete ale aj na Slovensku. Ako si sa ty dostala k blogovaniu?
Cez lookbook.nu. Chcela som si založiť blog ešte dávno, ale blogspot mi prišiel strašne zložitý a objavila som tumblr, ale ten sa zvrhol skôr na photo diary ako na lookbook diary  :D ...a predpolrokom som si povedala, že skúsim ten blogspot.

Ako by si opísala tvoj osobný štýl?
Neviem, asi dievčenský?

Tvoj blog nás zaujal predovšetkým tvojími originálnimi outfitmi. Je táto tvoja skvelá originalita len na fotkách alebo aj v súkromí?
Ďakujem a určite áno i keď si myslím ,že fotky sú krajšie ako skutočnosť :D.

Ktorý kus oblečenia  sa pravdepodobne nikdy neobjaví v tvojom šatníku či na tebe?
Nikdy nehovor nikdy! I keď...

Jar sa už pomaly začala a zimné kabáty a hrubé šály pomaly ukladáme do skríň. Čo by si odporúčala čítateľkám, aby si zadovážili do svojho šatníka na jar 2011?
Hocičo farebné!

Vyber si jedno, podľa teba naj : 
1. topánky na opätku alebo gladiátorky
2. nohavice alebo šaty
3. išpirácia z blogov alebo z módnych časopisov
4. paríž alebo londýn
1. topánky
2. šaty
3. obe
4. L.A. :D


Ďakujeme Pauline za rozhovor. Jej blog a omnoho viac fotiek nájdete na http://diamondandunicorn.blogspot.com/



Image and video hosting by TinyPic

Autor : Barbora

4 komentáre: