fashionlook končí

0 komentárov
Milí čitatelia fashionlooku. Z dôvodu, že väčšina autorov fashionlook odišla, fashionlook končí. Avšak nie úplne. Našli si iné koníčky, no u mňa je móda stále najvyššie a je to môj " miláčik " . Preto som sa rozhodla, keďže sa nedá stíhať sledovať rôzne novinky a pod. a robiť stále nové príspevky, rozhodla somsa, že založím internetovo blogový magazín o móde. Neviem, nepoznám taký ešte na Slovensku, takže snáď aj prvý :)
Na stránke klikni tu, nájdete všetko potrebné. Fashionlook je premenovaný na ugot the style. Ak si chcete prečítať magazin tak kliknite tu. Odporúčam priblíženie na lepšie čítanie.
A teraz tá najdôležitejšia vec. Toto číslo nie je číslo 1. To je zatiaľ len v príprave. Toto je ukážka ako by to asi malo vyzerať. No ešte pred tým ako sa uverejní nové číslo, samozrejme s väčším množstvom strán, chcem vedieť váš názor. Takže komentujte posielajte emaily na contact.fancylook@gmail.com. Chcem vedieť všetko čo si myslíte, pozitíva aj negatíva. Aký máte názor. A či by sa vám takýto blog magazín páčilo čítať aj pravidelnejšie.
Ak sa vám tento nápad páči, môžte sa tešiť na prvé číslo plné inšpirácie, blogerov, streetstyle a veľa iných vecí. Ak mám pravdu povedať, ja by som si rada čítala takýto magazín na internete, pretože poznám veľa zahraničných a sú fakt skvelé. Takže čakám na vaše komentáre:)
Dúfam, že sa vám bude páčiť.

A nezabúdajte, máte sa na čo tešiť !!! :)
Ešte raz všetko nájdete tu.
Barbora

You can’t fake fashion

1 komentárov
You can’t fake fashion je nová kampaň, ktorá má za cieľ zvýšiť povedomie o originálnej móde v rámci obchodného priemyslu  a tak dostať preč z trhu tzv. "fejky".

Festival chic

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPicFestivaly sú v plnom prúde. My sa riadime heslom: byť chic a praktická. To znamená: šortky, klobúk, najlepšie slamenný a našou jednotkou sú gumáky. Počasie v dnešných časoch je nevyspitateľné;)

V krajine filmov, v krajine piesní.

1 komentárov
Film a skvelá hudba. Predstava pre nás oddychového večera. Top piesne z filmov. To sme si pre vás na dnes pripravili.

Váš stylista: Safari

3 komentárov
Veľké slamenné klobúky, slnečné okuliare, poriadna obuv, sprej proti všelijakým tvorom a poďme na výlet.

Pani Kate v šatách od Galliana.

0 komentárov
Kate Moss dnes povedala áno svojmu priateľovi Jamiemu Hinceovi v kostole sv. Petra v anglickej obci Southrop.

Blogers in wonderland: Zuzka

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPic
Zuzka bloguje na blogu www.redpoppystories.com. K blogovaniu sa dostala asi pred 2 rokmi. Jej blog sme si obľúbili na prvý pohľad a sme si istí, že to tak bude aj vo vašom prípade.