V spoločnosti Norah Jones

6 komentárov
Newyorčanka Norah Jones tvorí hudbu v štýle jazzu, country a poppu. Okrem toho, že spieva, je aj skladateľka, pianistka a dokonca aj herečka.

Značka Chanel v novom šate, ktorý si zamilujete

3 komentárov
Čierna prešívaná kabelka so zlatou retiazkou je pre značku Chanel typická. Tento rok sa však dizajn dočkal svojej modernejšej verzie.

Blogers in wonderland: Becca

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPic
Opäť vám ponúkame rozhovor so skvelou slovenskou blogerkou Beccou z blogu www.styleofbecca.blogspot.com. Má 18 rokov a ako sama píše na blogu, je dievča lietajúce v oceáne lásky, hudby, života, tvorivosti...

Amsterdam: mesto módy, atrakcii, zábavy a umenia

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPicAmsterdam je malebné mesto na rieke Amstel s množstvom kanálov. Aj keď je hlavným mestom Holandska, nesídli v ňom vláda, parlament a ani kráľovská rodina.

Váš stylista: retro, ktoré si zamilujete

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPicMomentálne letíme na všetkom, čo je rozšírené od pŕs smerom dole, vo výrazných a žiarivých farbách od výmyslu sveta, na všetkých výrazných doplnkoch, vysokých podpädkoch, aktovkách, veľkých mašliach vo vlasoch...

rozprávková svadba Lily

0 komentárov
Lily Allen sa stala oficiálne manželkou svojho priateľa Sama Coopers. Svadobný obrad sa konal v kostole St. James v Cranhame. Pred oltár odviedol speváčku jej otec. Pár sa rozhodol mať tradičnú anglickú svadbu, na ktorú pozvali tristo hostí...

Emma Stone a jej inšpirácia na víkend

0 komentárov
Emma Stone je 22 ročná herečka známa z filmov ako Easy A, The House bunny či Zombieland.  Krásne ohnivé vlasy, očarujúci úsmev a štýl, ktorý zbožňujeme. Taká je Emma Stone. Na víkendovú inšpiráciu vám ponúkame tie naj outfity, v ktorých Emma podľa nás vyzerala najlepšie ( samozrejme, vždy jej to pristane )

Diane von Furstenberg pre Gap

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPicZnačka Gap v stredu oficiálne potvrdila spoluprácu s návrhárkou Diane von Furstenberg.
Konkrétne by Diana mala pre nich navrhnúť detskú kolekciu GapKids a babyGap. Pripravte sa na „optimistické farby i ženskosť spolu s kvalitou za dostupné ceny,“ popisuje chystanú spoluprácu prezident Gap Art Peck.

Lookbook z Mongolska

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPicPred nedávnom predstavila svoju novú kolekciu na jeseň/zimu 2011-2012 Tsolmandakh Munkhuu, pôvodom mongolská dizajnérka. Vo svojej tvorbe čerpá inšpiráciu z rodnej krajiny a rôznych budhistických motívov.
Momentálne žije a tvorí v Paríži. Myslíme si, že je veľmi talentovaná.

Víkendový tip

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPic
LOVE AT FIRST TIME ako by sme povedali v anglicky hovoriacich krajinách. Teploty sa približujú k tridsiatke. Prečo prvé letné dni nestráviť v spoločnosti tých najfarebnejších gladiátoriek Little Marcel.
Nájdete ich na stránke www.monshowroom.com

Gossip stylista: inšpirujte sa Blair Waldorfovou

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPicVždy krásna, vždy štýlová. Vždy ženská s úsmevom malého dievčatka. Tak taká je Blair Waldorfová, taká je Leighton Meester. Je našou jednotkou v čerpaní inšpirácie.Pre mnohých milovaná módna bohyňa. Pre iných nenávidená vypočítavá Queen Blair Waldorf. Krásna brunetka miluje módu nie len v seriály, ale aj v súkromí.