Dita - glamour spodné prádlo

0 komentárov
Image and video hosting by TinyPic
Spodné prádlo pre všetkých. Aj takto môžme pomenovať novú glamour kolekciu spodného prádla od Dita Von Teese.

Kolekcia Claudie Schiffer

0 komentárov
Claudia  patrí k modelkám, ktoré zatiaľ neprejavili nejaký záujem o tvorbu vlastnejkolekcie.No Claudia sa zamilovala do kašmíru a tak začala spolupracovať s nemeckou návrhárkou Iris von Arnim na vlastnej kolekcii.
Pred nedávnom vyšla informácia o tom, že kolekcia bude zameraná hlavne pre všetky mamičky. Pomenovaná bude podľa Claudie a dostupná bude budúcu sezónu na Net-a-porter.com. Ceny budú od 400 až do 2000 dolárov.

Blogers in wonderland: Eva Schön

0 komentárov
Eva je blogerka, ktorá si v septembri založila blog bez akýchkoľvek konkrétnych cieľov a ambícií. No a dnes má viac ako sešťsto pravidelných čitateľov.
Na svojom blogu ma uverejnenú skvelú myšlienku : obliekanie a móda je moja obľúbená rutina, keď sa môžem stať niečím vzrušujúcim a fascinujúcim, keď môžem vyjadriť svoje emócie, rozpovedať cez oblečenie príbeh.

Sukňa : majetok každej ženy

0 komentárov
Sukňa je kus oblečenia, ktorá je tipická predovšetkým pre to nežnejšie pohlavie. Pravdepodobne šatník každej ženy obsahuje aspoň jednu sukňu. Aj keď ju pravidelne nenosíme.

SVETOVÍ NÁVRHÁRI: Coco Chanel

0 komentárov
Významná francúzska módna návrhárka, považovaná za kľúčovú osobnosť v utváraní šatníka vtedajšej modernej ženy. Od polovice 20.storočia udávala svojou haute couture rytmus celému módnemu priemyslu. Coco Chanel.

Olivia Palermo - módna ikona z New Yorku

0 komentárov
Olivia Palermo - v súčasnosti známa modelka a herečka z New Yorku, ktorá sa preslávila hlavne v reality show MTV, The City. Dvadsaťpäťročná módna ikona sa už od malička  pohybovala v tých najvyšších kruhoch. Je dcérou interiérovej dizajnérky a úspešného realitného developera s talianským pôvodom. Svoje detstvo strávila medzi Upper East Side, Greenwich a Connecticutom. Študovala na Americkej univerzite v Paríži.

Katy Perry a Thomas Sabo

0 komentárov

Tvárou aktuálnej kolekcie Pop Now  sa stala známa americká speváčka Katy Perry. Katy je roztomilá, funky a v žiare reflektorov sú originálne doplnky pre ňu veľmi dôležité a práve preto je jej osobnosť a charizma pre šperky Thomasa Saba ako stvorná.

Váš stylista : Vyfarbite sa !

1 komentárov
Po krátkej prechádzke po meste si veľmi ľahko všimneme ako mnoho žien a dievčať obľubuje tmavšie a telové farby.
Jar je tu, tak prečo to neukázať aj na našom outfite?!

Karl Lagerfeld’s Diet Coke campaign

0 komentárov
Tak ako minulý rok, ani tento rok Karl nesklamal. Módny boss opäť navrhol tri obaly na fľašu dietnej Coca Coly, so štýlovými hviezdičkami, nestarnúcimi pásikmi či celú vybodkovanú.

Blogers in wonderland : Maja

1 komentárov
  

Majka sa pred dvoma rokmi spolu s jej spolužiačkou rozhodli založiť si svoj prvý blog o móde, trendoch a pod.. Postupne však každá mala iné záujmy a blog upadal. No Majka to riskla a rozhodla sa, že to skúsi ešte raz. Myslím si, že urobila správne.

Londýn: Nakupujeme v meste trendov

0 komentárov
Mnohí si pri slovách Londýn a móda predstavujú doobliekané Britky so žabkami v kožuchu a pod tým čosi, čo veľmi nápadne pripomína pyžamo. Časy sa ale našťastie menia a už aj v Londýne nájdete (čím ďalej tým viac) štýlovo oblečené ženy. 


H&M conscious - buďme šetrní k prírode

0 komentárov

Od 14. apríla môžete v predajniach H&M nájsť ich novú kolekciu pod názvom Conscious Collection. Tak ako minulý rok, aj tento rok si švédska značka pre nás pripravila kolekciu oblečenia z reciklovaného materiálu.

Nebojte sa bielej

0 komentárov
Jar a letu sú ročné obdobia ako stvorené na nosenie bielej farby. Biela je nevinná a pritom taká zvodná. Dodá vám nádych  sviežosti a mladosti.

SVETOVÍ NÁVRHÁRI: Alexander McQueen

0 komentárov

Britský módny návrhár a krajčír, najviac známy svojou nadanosťou pre zákazkové krajčírstvo. Jeho modely podčiarkovali ženskú silu, zmyselnosť a krehkosť a jeho provokatívne módne prehliadky vyžarovali emocionálnu silu a surovú energiu. Taký bol Alexander McQueen.

Originálne prstene

0 komentárov

Už vás nebavia obyčajné okrúhle jednoduché prstene a máte chuť na zmenu? Potom navštívte stránku www.accessorize.com , kde nájdete nie len skvelé prstene, ale aj množstvo iných doplnkov.

Recenzia - laky na nechty

2 komentárov

Pred niekoľkými dňami som vám položila otázku ako ste spokojné s lakmi značky : S-he, Essence, Miss sporty a laky by H&M. Vaše reakcie boli naozaj zaujímavé a po ich prečítaní som hneď  vedela , ktorý lak je víťazom.

Okuliare, ktoré dobyli svet

1 komentárov


Stará škola je späť! Zatiaľ čo v minulých rokoch sme sa snažili upozorňovať na naše okuliare čo najmenej, či dokonca si mnohí z nás zadovážili radšej šošovky, dnes je tomu úplne inak a zdá sa, že čím väčšie tým lepšie ;)

Podpisujete sa zdravo?

0 komentárov
 
Písmo prezradí nielen to, akí ste, ale aj to, či vám hrozí vážna choroba. Údajne ešte skôr, ako to potvrdia lekárske vyšetrenia 

R.R fall 2011 : Ukáž babičkin šatník

0 komentárov

Rachel Roy, módna návrhárka, ktorej oblečenie mala na sebe napríklad Oprah Winfrey či prvá dáma USA,  predstavila svoju novú kolekciu na jeseň 2011.
Móda R.R. je známa ležérnosťou, čistými líniami a zvýraznením ženskej postavy. No môžme to isté povedať aj o jej novej kolekcií.

Váš stylista : Zvonové nohavice

4 komentárov

Už dávno nie je pravidlom, že zvonové nohavice sú nemoderné a  patria hlboko do skríň. Móda sa vracia a s ňou aj práve tento strih nohavíc . So správnym druhom oblečenia a doplnkami s nimi vytvoríte štýlový outfit.


Blogers in wonderland : Paulinemma

4 komentárov
Pred niekoľkými mesiacmi som na jednej internetovej stránke videla jej fotku. Vtedy som nevedela kto to je a iba som si pomyslela , to dievča má štýl '.

Potom som objavila jej blog a od prvej návštevy som jej pravidelným čitateľom a blog som si veľmi obľúbila . Pravdepodobne nie som jediná, o čom svedčí hlavne počet jej fanúšikov na lookbook-u. Ak Paulinemmu ešte nepoznáte, tu je krátky rozhovor s ňou.

Základy farbenia vlasov

3 komentárov
Už odpradávna platí: Vlasy, koruna krásy. Každá žena ich chce mať zdravé, svieže, plné pružnosti a lesku. Nenájdeme snáď jedinú príslušníčku ženského pohlavia, ktorá nemala ani raz zafarbené vlasy, prípadne o ich zafarbení ani neuvažovala. Táto metóda vám síce môže kvalitu vlasov vylepšiť, no pri nesprávnej opatere môže rovnako ľahko uškodiť.

Designové kúsky nábytku

0 komentárov
Chcete mat doma nábytok, nad ktorým všetkým padne sánka?? Tak rozhodne by ste mali navštíviť stránku www.bestdesign.sk. Nakúpite na nej repliky dizajnérskych "stuckov" od známych aj vám neznámych svetových dizajnérov ako napríklad vecičky od: Arne Jacobsen alebo Eileen Gray a mnoho ďalších.

Made in Slovakia

1 komentárov
Chcete byť jedinečnou a mať tenisky v retro štýle? Potom by ste si jednoznačne mali zadovážiť tenisky slovenskej značky NOVESTA , vyrábané v Partizánskom.
Tenisky su redizajnom pôvodnej športovej klasiky, ktorá bola vyrábaná v 60. rokoch v Partizánskom a populárna v bývalom Československu . . .

Jarné prebudenie

0 komentárov

Prvý jarný deň je už dávno za nami, čas sa opäť raz posunul v náš neprospech a mnohí z nás pociťujú niečo, čo je označované ako jarná únava. Cítime sa unavení z chladného počasia, plní zo všetkých pokrmov, ktoré sme si počas zimných mesiacov dopriali a čo síce vidíme menej, ale zaťažuje naše telo omnoho viac, sú toxíny. Nečudo, aktívne "napchávanie sa" a nulová fyzická aktivita sa postarali o to, že sa ich v našom tele nazbieralo viac než dosť. Mnoho ľudí preto každý rok praktizuje detox, alebo očistu tela. V poslednej dobe je veľmi populárna aj detoxikačná kúra NEERA. Že ste o nej ešte nepočuli? Trochu si ju priblížime...
  

Lily Allen a jej vlastná kolekcia oblečenia

0 komentárov
Známa britská speváčka Lily Allen sa rozhodla, že vytvorí svoju vlastnú kolekciu oblečenia, ktorá by mala predovšetkým obsahovať šaty. Minulú jeseň si Lily spolu s jej sestrou Sarah Owen otvorili malý butik v britskom nákupnom centre Selfridges s názvom Lucy in Disguise...