Tak trochu iné vecičky

0 komentárov
Jar je tu a spolu s prírodou ožívajú aj naše šatníky. Ak máte radi aj trochu iné veci než tie, ktoré môžete nájsť v každom obchode, a ak aj vy radi vlastníte niečo originálne čo nikto iný nemá, tak sa vám nasledujúce tričká z dielne rôznych kreatívnych ľudí budú určite páčiť. Sú pestrofarebné, veselé a hlavne celkom unikátne :) Všetky obrázky sú z mojej obľúbenej stránky sashe.sk, kde môžete nájsť nie len omnoho viac zaujímavého oblečenia, ale aj rôzne šperky, doplnky, tašky a dokonca aj hračky. Všetko vyrobené šikovnými rukami šikovných ľudí. Ale dosť už obkecávania, radšej sa pokochajte :)

Trasené linecké košíčky Olé

0 komentárov
Čas na prípravu
 40 minút, počet kusov cca 20

Privítajte jar vo vašom šatníku

0 komentárov
Pred niekoľkými dňami ste oficiálne privítali jar, no váš šatník je plný hrubých svetrov, dlhých nohavíc, ktoré vám pripomínajú dlhotrvajúcu nekončiacu zimu? Obchody sú plné nových trendy kúskov a vy si neviete vybrať? Tak práve pre vás sme pripravili nasledujúci článok.




Závan nežnosti

0 komentárov

Jeseň 2011

0 komentárov

Amanda Wakeley predstavila svoju novú kolekciu na Jeseň 2011. Táto kolekcia chce zvýrazniť predovšetkým ženskú postavu pomocou priliehavých šiat po kolená a pásom  zvýrazneným opaskom. Kolekcia je plná čiernej farby, no nájdu sa tu aj úžasné kúsky v červenej či  v zlatej farby. No a samozrejme nesmie chýbať ani naša obľúbená kožušina.